Masmi produkter – sertifisert økologisk bomull

posted in: Ukategorisert | 0

Våre produkter er ikke klorbleket og man er forsikret om at de ikke inneholder syntetiske materialer eller kjemiske tilsetningsstoffer. Sertifisert økologisk bomull fjerner risikoen for direkte eksponering for rester av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel som benyttes i tradisjonell bomull.

Flere leverandører på markedet i dag har kun “organisk overflate”, mens på innsiden er det cellulose og “superabsorbent”. Masmi produktene har også organisk overflate, men i tillegg er den absorberende kjernen også laget av organisk bomull. Det er hvorfor våre produkter er sertifisert som organiske.

 

  • Laget av 100% bomull
  • Parfymefri
  • Uten viskose
  • Ingen klorin eller dioksiner er brukt i blekingsprosessen
  • 100% cellulosefrie
  • Reduserer risiko for irritasjoner og allergier
  • Anatomisk form
  • Myk mot huden
  • Selvklebende stripe for sikker plassering

 

Kontakt oss på: info@ecopacha.no

Leave a Reply